Studiekeuze traject

bij aanmelding tot 1-9-2022 van €595 voor €525!!!

Zo gaat jouw zoektocht eruit zien


De éérste stap. Ik ken je nog niet en ga met jou mijn zogenaamde "Pickwicktheezakjes-vragen" doornemen. Hierin ga ik een beeld vormen van jouw persoonlijkheid en dus van wie jij bent. Maar jij gaat dit ook zeker leuk vinden ;-)
Stap 2. Hierin gaan we samen een eerste test invullen. Het wordt een test die zal gaan over de waarden die jij in het werk dat je later gaat doen heel belangrijk vindt. Want alleen als jij kan werken op een manier die past bij wat jij belangrijk vindt ga je een baan vinden waar je echt gelukkig van wordt. En dat wil je.
Stap 3. Zeer waarschijnlijk gaan we nu de beroepstest invullen. Ik ga je bevragen op heel veel zaken die te maken hebben met het beroepsbeeld dat je hebt. Intensief maar zeer verhelderend. Niet alleen voor mij maar ook voor jouzelf.
Stap 4. Hierin ga ik een persoonlijkheidstest afnemen. Die is eigenlijk meer voor mij om te kijken of het beeld dat ik tot hier van jouw psychologisch profiel hebt gevormd ook daadwerkelijk klopt.
Na deze 4 ontmoetingen ga ik stoeien met de resultaten. Dat noemen we ook wel analyseren. En van daaruit maak ik een rapport op. Dit rapport gaat antwoord geven op de vraag "welke studie past bij mij?"

Iedere ontmoeting zal ongeveer een uur duren. Het is mogelijk dat ik op basis van de uitkomst van een test een ander pad kies. Dat overleg ik dan natuurlijk met je ouders.

Zullen we?  App, mail of bel me. De contactgegevens staan onderaan deze pagina.