Psychologisch Krachttraject met PMA

PMA Coaching is een methode waarin de huidige ongewenste situatie wordt ontrafeld waarna een beeld wordt geschetst van de gewenste situatie. Dit kan gaan om een situatie die bijzonder stressvol of onzeker is. Als er een burn-out dreigt of de richting en wens in de eigen ontwikkeling zoek zijn.

Coaching aan jongeren is effectief als er een duidelijk doel is waar naartoe gewerkt wordt. De redenen waardoor de gewenste situatie nog niet bereikt is verdient een scherpe analyse. Deze analyse maken we samen in de bijeenkomsten. De zoektocht zal gaan over weerstanden en belemmeringen naast de eigen krachten en hulpbronnen die er zijn.

Van mij als psychologisch coach kun je verwachten dat ik luister met volledige aandacht en respect voor jouw verhaal heb. Ik houd je soms een spiegel voor en vorm mij een beeld van jouw wereld. De antwoorden op de vragen leiden je naar nieuwe perspectieven, voortdurend met jouw doel als eindpunt voor ogen. Jij bent de eigenaar van het traject en bepaalt het ritme. Ik stuur op basis van jouw behoefte. Je kunt van mij een no-nonsens houding verwachten met ruimte voor humor.

De werkwijze zal afhankelijk zijn van de behoefte. Het proces kent geen vaste wegen. Door aan te sluiten bij jou en de behoefte in de ontwikkeling te onderzoeken zal ik methoden en technieken inzetten die passend zijn. Dit kunnen oefeningen en testen zijn naast de gesprekken die we hebben.

Neem contact met me op door me te maillen of te appen. Gegevens staan onderdaan de pagina.