Over mij

"IK DOE WAT WERKT!"


En waar dat vandaan komt? Een Bollenstreekse in hart en nieren. Geboren in Katwijk, opgegroeid in Voorhout, gefeest in Sassem en in Lisse, op een woonboot in Noordwijkerhout, gewoond in Lisse, 28 jaar in de Zilk en nu sinds kort weer gelukkig in Noordwijkerhout. En Bollenstrekers doen wat werkt!!!

Door veel over mijzelf te leren en eerlijk te kijken naar hoe mijn psychologische systemen mij helpen en soms ook belemmer(d)en ben ik zekerder in het leven gaan staan. Dit leren gaat door de maanden en jaren heen en zal nooit stoppen. Op bepaalde momenten tref je personen door wie je weer leert. Het is mijn ambitie om mensen die op een belangrijk punt in hun leven staan te begeleiden naar zelfkennis en zelfbewustzijn waardoor zij weer in balans zijn.

Als coach heb ik groot vertrouwen in ieders ambitie en potentieel. Het gaat erom de juiste doelen te stellen en vandaar uit is ieders ontwikkeling mogelijk.

‚ÄčIk werk vanuit jouw doel,  resultaatgericht in gezamenlijkheid en vanuit gelijkwaardigheid. Mijn werkwijze is zeker niet alleen praten. Door aan te sluiten zoek ik naar middelen die het best werken. Dit kunnen oefeningen, spellen of zelfs een wandeling zijn als dat gewenst is. Beweging is immers dynamiek. Creatieve werkwijzen kunnen ook zeker worden ingezet door de inspirerende omgeving waarin ik coach. 

In augustus 2015 ben ik afgestudeerd als Master in Coaching waar ik koos voor het afstudeerprofiel psychologie bij de NCOI. Naast professioneel coach ben ik ook bevoegd supervisor, stresscounselor, PMA coach en docent aan de Hogeschool van Amsterdam bij de opleiding Social Work. Ik geef sinds 13 jaar fulltime les aan de faculteit Maatschappij & Recht. Daar begeleid en coach ik met zeer veel voldoening studenten bij hun vaak stressvolle leven als student, jong volwassene en stagiair. Voordat ik docent werd werkte ik onder andere in de psychiatrie, de zorg voor verstandelijk gehandicapten en in de jeugdgevangenis. Hier heb ik als professional naast voortdurende scholing veel over de mens en mijzelf geleerd.

Voor mij is het zeer belangrijk om naast mijn baan als docent ook zelfstandig te werken. Het is mijn ambitie om mensen meer zelfinzicht en zelfbewustzijn te geven door mijn kennis en ervaring in te zetten. Als je meer wilt weten over mij, maak dan gerust een afspraak.